Pedicure Groningen Marijke's pedicuresalonIk ben Marijke en sinds september 2017 werkzaam als Medisch Pedicure in mijn pedicuresalon in Groningen. Ik ben getrouwd met Jeroen en samen hebben wij twee zoons en één dochter in huis.

Jaren heb ik gewerkt in overheidsinstellingen. In december 2016 heb ik besloten mijn hart te gaan volgen en heb ik mij laten omscholen. En met succes!. Met veel plezier werk ik in mijn Pedicuresalon Groningen. Ik geniet ervan om dagelijks mijn cliënten te ontmoeten en hun voeten “onder handen te nemen”. Ik doe dat met enorme passie. Er is niets mooiers dan dat cliënten met een blij gevoel mijn pedicuresalon weer verlaten.

 

Ook een medische pedicuresalon

Naast het werk als Medisch Pedicure ben ik ook Sportmedisch Pedicure. Als sporter wil je graag soepel, verantwoord en vooral zonder blessures sporten en bewegen. Ik wil graag zorg dragen voor de continuïteit van het sporten. Want sportvoet verzorging is maatwerk!

Als pedicure adviseer en beveel ik ook voetverzorgingsproducten aan. Deze zijn ook online in mijn winkel te koop. Neem gerust een kijkje!